Wat is Beloved/Moment Design?

Wat is Beloved/Moment Design?

“Jullie liefde mag gezien worden”

Beloved vier de liefdeBen je een koppel (met of zonder gezin) en wil je jullie liefde vieren? Ga je trouwen en wil je een unieke loveshoot die meer is dan een gewone fotoshoot?

Ben je al jaren samen en wil je dit vieren? Wil je je jullie herinneringen voor altijd, ook in moeilijke tijden?

Wat is het fijn om een fotograaf te vinden die jullie helemaal natuurlijk en ontspannen kan vastleggen. Dan is een Moment Design sessie iets voor jullie. 

BELOVED / MOMENT DESIGN

Als officieel gecertificeerd Moment Designer (voorheen heette dit Beloved) weten we jullie gevoelens voor elkaar naar boven te halen en dit vast te leggen. We nodigen jullie uit om samen met ons dit avontuur aan te gaan. 

Wat mag je verwachten?

Voor de sessie maken we alvast kennis

Een paar weken voor de eigenlijke Moment Design-reportage maken we al kennis met elkaar. Vaak is dat via de mail of over de telefoon. We willen van jullie weten wat jullie graag willen doen met de foto’s, wat de gelegenheid is en hoe jullie elkaar hebben leren kennen. Wat vinden jullie bijzonder aan elkaar? Waar gaan jullie graag naar toe op vakantie? Zo leren we elkaar alvast een beetje kennen. Ook krijgen een kleine opdracht mee ter voorbereiding. We spreken een datum en tijd af en als jullie een favoriete locatie hebben gaan we daar heen. 

Tijdens de sessie is het volop genieten

Misschien is het eerst even wennen om voor de camera te staan. Veel mensen geven aan dat ze het best spannend vinden, want hoe moet je kijken en wat moet je met je handen doen? Al snel zullen jullie merken dat jullie aandacht vooral op elkaar gericht is. Heerlijk even tijd voor elkaar,  en wat is het fijn je gevoelens voor de ander uit te spreken, dit is echt even jullie moment. We halen herinneringen op en zullen af en toe van setting veranderen. Dit is een fotoreportage als nooit te voren. De sessie duurt 1 tot 1,5 uur waarna we afscheid nemen. Maar niet voor lang!

Met twee weken zijn de foto’s klaar

Na twee weken nodigen we jullie uit om de foto’s te bekijken. Je krijgt geen linkje in je mailbox, dat vinden we zo onpersoonlijk. We nodigen je uit om bij ons op kantoor de mooiste foto’s te bekijken. We maken een slideshow op muziek en hopen jullie te verrassen met de foto’s. Tijdens deze première bespreken we hoe we het eindresultaat precies gaan verwerken. We willen graag een tijdloos album voor jullie ontwerpen. Maar er zijn ook prachtige wanddecoraties. We hebben veel voorbeelden waar je uit kunt kiezen. De foto’s die we gebruiken in het album ontvangen jullie ook digitaal. Wat je ook kiest, we maken je blij met een prachtige herinnering en authentieke portretten.

Ben je enthousiast over onze aanpak? Laten we dan een afspraak voor een reportage:  

Ik heb interesse!

Beloved“Moment Design is een nieuwe stijl binnen de portretfotografie. Het viert relaties op een werkelijk unieke manier. Het is de techniek om echte, authentieke emoties vast te leggen in plaats van een ‘camera’ glimlach. Het doel is je tijdens de fotosessie je te laten herinneren wat echt belangrijk voor je is. Tijdens deze ervaring gaat het om jullie en jullie liefde.” Beloved

Interesse of nieuwsgierig? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Ben je fotograaf en wil je meer van Moment Design weten geef je dan op voor de workshop. De data voor de eerst volgende workshops staan op deze pagina.