Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

038 Zakelijke Reportage
034 Zakelijke Reportage
041 Zakelijke Reportage

Foto’s die verkopen, daar gaan wij voor. De eerste indruk van jouw bedrijf krijgt een potentiële klant meestal via je website of Social Media. Wij zorgen voor foto’s waarbij die eerste indruk een goede bijdrage levert aan de uiteindelijke verkoop. Voor bedrijfsfotografie maken we altijd een offerte op maat. Overtuig jezelf en vraag een offerte aan. Bekijk ons recente werk op de blog.

Heleen & Wim

Wim en Heleen

Onze werkwijze

035 Zakelijke Reportage

HELEEN KLOP bedrijfsfotografie

WEBSITE BEELDEN

Voor jouw website maken we eerst een inventarisatie hoe je beelden gebruikt gaan worden. In een beeldvullende banner van links naar rechts? Wil je juist sfeerbeelden of een mix van portret- en actiefoto’s? Wil je de kleuren van je merk integreren? Samen zorgen we voor een beeldenbank waar je wat aan hebt. Voor dé perfecte eerste indruk én een blijde website ontwikkelaar.

BEELDENBANK

Op Social Media wil je beelden delen waarbij jouw ideale klant een klik met jou voelt. Waarbij ze zien wat je product is, maar ook de persoon erachter. Samen maken we een plan voor een beeldenbank waar je 3 maanden mee uit de voeten kunt. Voor professionele verkopende beelden die matchen met jouw merk.

ZAKELIJK PORTRET

Ken je dat? Dat elke profielfoto op de website een andere belichting en een andere achtergrond heeft? Of dat kleurenfoto’s en zwart/wit door elkaar staat? Dat geeft een rommelige eerste indruk. Wij zorgen voor uniforme portretten van jouw management team of hele bedrijf. Snel, professioneel en met minimale inbreuk op de drukke agenda’s doordat we op locatie werken.

024 Zakelijke Reportage
036 Zakelijke Reportage
029 Zakelijke Reportage
ALL-ROUND BEDRIJFSFOTOGRAAF

Zakelijke portretten, reportages, beelden voor website of Social Media. Zowel binnen- als buitenlocaties worden vakkundig door ons team vastgelegd. Naast onze bedrijfsfotografie bieden wij ook Evenement Fotografie voor jouw congres, bedrijfsfeest, PR event en meer. 

DE JUISTE FOTO’S

Soms wil je één goede foto voor een persbericht. Soms wil je een sfeerreportage voor het intranet. Wil je een hele beeldenbank zodat je een tijd vooruit kan? We horen graag hoe jij wilt dat de foto’s jouw bedrijf gaan helpen en dan stemmen we met jou het aantal foto’s dat we opleveren af.

GEBRUIK FOTO’S

Licenties voor publicatie zijn bij HELEEN KLOP fotografen altijd inbegrepen. Ook is het mogelijk om een sublicentie te verkrijgen. We maken daar duidelijke afspraken over.

060 Zakelijke Reportage
050 Zakelijke Reportage
057 Zakelijke Reportage
 • Mede door de mooie fotorapportage van Heleen (Kroatië) kunnen we nu een heel mooi beeld en gevoel geven als mensen met ons willen zeilen. Bedankt Heleen!
  AnneEen heel mooi beeld en gevoel door de fotoreportage
 • Met een serie foto’s van mij als Rembrandt heeft Heleen een fantastische prestatie geleverd. De opdracht was foto’s voor de website van mijn nieuwe act Rembrandt van Gein. Ik wilde de 17e-eeuwse sfeer en het licht van Rembrandt in de foto’s terug zien. Dat heeft Heleen heel goed gedaan. En perfect, tot in het lichtpuntje in mijn oog. Ik krijg zoveel goede reacties op mijn website en dat is mede aan Heleen te danken.
  Jan IbelingsIk krijg zoveel goede reacties op mijn website
 • Heleen maakte prachtige foto’s. Subtiel aanwezig met de mooiste resultaten en waar het kan ook een praatje en interesse hebben over de inhoud van het evenement en de mensen die er zijn. Niet onbelangrijk ook; binnen extreem korte tijd alle resultaten bewerkt aangeleverd. Dat is nou precies wat je wilt als je iets groots organiseert. 
  Mari Carmen OudendijkSubtiel aanwezig met de mooiste resultaten
 • Heleen Klop – een fotografe met passie en inlevingsvermogen voor het vak en de klant. Vertaalt de wens van de klant in een concept met verrassende resultaten. Een briljant in de wereld van de fotografie.
  RudyVertaalt de wens van de klant in een concept met verrassende resultaten