1-op-1 Training

WORKSHOP MOMENT DESIGN 1-op-1

Workshop Moment Design met koppel
Workshop Moment Design met koppel
Workshop Moment Design met koppel

Het is nu mogelijk om 1-op-1 training en echt individuele begeleiding te krijgen voor fotografen die zich willen onderdompelen in Moment Design. Dit is in de vorm van een hele dag training. Dit is voor fotografen die vooral heel praktisch met Moment Design aan de slag willen. Want we gaan kijken hoe jij dit het beste kan toepassen in jouw business.

Dit is een super volle dag vol fotografietips en praktijkervaringen. Een unieke praktische workshop, de enige in deze vorm in Nederland.

We beginnen om 9:00 uur en stoppen niet eerder dan 17:00 uur. De training is inclusief uitgebreide, overheerlijke lunch van Wim. Echt een training voor fotografen die geïnteresseerd zijn in Moment Design en die qua ontwikkeling een flinke stap willen maken.

 

Workshop Beloved door Thomas Jongbloed

VEEL LEREN DOOR TE DOEN EN TE ERVAREN

Heleen Klop Personal Brand Fotografie

MOMENT DESIGN TECHNIEK

In deze 1-op-1 training bespreken we alle stappen en fases van de Moment Design techniek. Na het theoriegedeelte en oefeningen bereiden we de reportage goed voor. Daarna zal ik een demonstratie geven met een koppel hoe een Moment Design reportage in de praktijk is en daarna ga jij zelf aan de slag met het het koppel. Door directe tips en aansturing is dit zeer leerzaam en is het geleerde direct toepasbaar.

Na de reportages bespreken we het resultaat terug op kantoor en gaan we aan de slag met de bewerking. Waar moet je op letten als fotograaf? Welke programma’s zijn er en hoe kun je je werk vereenvoudigen. En hoe lever je het aan aan de klant? Ook bespreken we wat de verschillende marketing mogelijkheden met Moment Design zijn.

Heleen tijdens Workshop Moment Desgn. Foto: Sven Soetens

BEN JE KLAAR OM TE LEREN?

WAAR EN HOE

Deze 1-op-1 workshop geven we in Utrecht. De reportages maken we buiten in de omgeving van ons kantoor. We zijn de hele dag intensief bezig met aandachtspunten die jij van te voren aangeeft. Hoe tof is het als we aan het einde van de dag je doelen bereiken. Kosten: € 697 incl. btw. 

DATA

Door het Corona virus is het nog onzeker welke workshops kunnen plaatsvinden. Aanmelden voor de workshop kan via onze winkel. Heb je vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier.

COACHING

Na deze workshop willen we je verder helpen je te ontwikkelen in deze techniek. We bieden Fotografie Coaching aan, helemaal op maat aan om je fotografie en om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Wat anderen zeggen

 • Ik vond het emotioneel (zo van: WOOH: er gaat een wereld voor me open!! En een gevoel van: DIT WIL IK OOK!! WAT GAAHAAAAF). Ik vond het ook echt heel leuk dat ik in contact kwam met andere fotografen! Het is ook een soort community waar ik me nu een beetje bij voel horen. Ik vond het gewoon heel goed en echt leuk!! En zeker de fb groep zorgt dat ik me niet zo alleen voel als fotograaf! Tof dat het thuis was bij Heleen en Wim, dat past gewoon bij het hele moment design! Alles klopte. Heleen is zo vrolijk en blij maar kan ook zo rustig zijn naar het koppel toe. Dat wil ik ook. Ze is als een voorbeeld. Ze straalt zo veel professionaliteit uit. Ze weet wat ze doet en dat straalt ze echt uit. Als je echt pure spontane ECHTE emoties op de foto moet zetten ga dan een dag met Heleen mee! Zij kan het je super uitleggen vol passie en zal het je voordoen en je raakt er super super enthousiast van.
  NicoleEr gaat een wereld voor me open
 • Verrassend, verhelderend en uniek! Geen verwachtingen (bij sommige workshops viel dit tegen 😉 ), maar daardoor juist heel erg verrast. Ik heb me laten informeren, naar het effect gekeken en ga dit nu mijn eigen maken. De basis is goed uitgelegd. Wil je het verhaal achter de personen te weten komen, wil je pure emotie en wil je een fijne herinnering vastleggen...ga dan naar Beloved/Moment Design.
  NandaPure emotie en een fijne herinnering vastleggen
 • Ik vond de workshop ontzettend inspirerend en helemaal passend en een aanvulling op mijn manier van werken. Alle aspecten die behandeld zijn kan ik direct toepassen in mijn werk en het werp meteen zijn vruchten af. Ik merkte in de praktijk dat ik door het toepassen van invites echt verbinding heb met mijn klanten en de klanten zich vertrouwd voelen en dus helemaal zichzelf zijn tijdens de shoot, waardoor ze volledig op elkaar gericht zijn. De basisworkshop Moment Design bij Heleen Klop is een inspirerende en leerzame workshop en een echte aanrader voor fotografen die willen leren om echte emoties en verbinding tussen mensen op te roepen om dit vervolgens op een eerlijke manier vast te kunnen leggen.
  RuthKlanten zijn nu helemaal zichzelf tijdens de shoot
 • Het was een hele leerzame workshop! Je gaf echt praktische informatie waar ik wat mee kan. Ook de fotosessie vond ik een geweldige ervaring, zo kon je meteen aan de lijve ervaren wat Moment Design doet met mensen. Mooie locatie, door de huiselijke omgeving voelt het ook vertrouwd. De bereikbaarheid was prima, fijn dat er gratis parkeergelegenheid is. Wil je van een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken waarin mensen zichzelf kunnen zijn, ze kunnen genieten (van elkaar) en je hun oprechte emoties naar boven kunt halen? Dan moet je zeker de workshop Moment Design overwegen!
  MiekeVan een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken
 • Ik vond de workshop erg interactief en interessant. Bij de fotosessie met het koppel viel het op dat Heleen wel de regie had, maar op de achtergrond bleef. Het was mooi om te zien dat dmv Moment Design er een intense interactie tussen het koppel teweeg brengt. Tijdens de demonstratie was het mooi om te zien hoe de interactie tussen het koppel en Heleen tot stand komt. Ik zou deze weorkshop aanbevelen aan fotografen die vanuit het gevoel werken.
  MoniqueMoment Design brengt een intense interactie tussen het koppel