Professional

Professional

 

 Moment Design Teacher

WAT IS BELOVED & MOMENT DESIGN?

Moment Design heette voorheen Beloved en is een techniek om mensen natuurlijk en ongeposeerd op de foto te krijgen. Als een van de eerste Teachers in Nederland en als Moment Designer vertel ik je graag over mijn manier van werken en over Moment Design. Tijdens workshops en trainingen vertel ik waar de techniek vandaan komt en hoe je het kunt toepassen. Het zal je relatie met je klant en de ervaring van die klant totaal veranderen. Het is geen technische fotografie-workshop maar een methode om eerlijke en oprechte emoties op de foto te krijgen. Naast theorie zal ik ook demonstraties geven om deze techniek te laten zien. Ik wil je graag inspireren en laten groeien.

WORKSHOP BELOVED / MOMENT DESIGN

€ 199,- excl. btw. = € 240,79 incl. btw.

Workshop voor fotografen

Onze missie: “Fotografen laten groeien.”

Meer lezen over Moment Design? Lees hier.

1-OP-1 OF COACHING

Ook is het mogelijk meer individuele begeleiding te krijgen in de vorm van een hele dag training 1-op-1. Deze training vervangt de Moment Design online training niet, maar is voor fotografen die vooral heel praktisch aan de slag willen. Dit is een dag vol tips en praktijkervaringen. Wie meer met zijn/haar fotografie-bedrijf wil, concreet met Moment Design aan de slag wil en daar persoonlijke begeleiding bij wil kan kiezen voor coaching van 3 maanden door HELEEN KLOP fotografen. Lees verder…

MENTOR SESSIE 1 uur € 95,- / 2 uur € 180,- / 4 uur € 340,- EXCL. 21% BTW

(Aanbieding: Nu 4 sessies voor de prijs van 3!)

Onze missie is fotografen te laten groeien. Zelfs voor de beste fotografen is er een uitdaging!

Wat: Voor fotografen, bespreken van jou leerpunten. Het creëren van momenten. Hoe doe je dat?

Hoe: In welke situaties wil je een uitdrukking creëren bij je koppel, bruidspaar of tijdens een groepsfoto? Op welke manier kun je dat bewerkstelligen? Daarin kunnen we iets voor je betekenen.

Aan de hand van jou werk bekijken we waar jij wilt groeien.
Waar: Utrecht / Skype
Wanneer: In overleg

Geef je nu op!

IN VUUR EN VLAM

Workshop In Vuur en Vlam

Wat zou je zijn als fotograaf zonder passie! De passie voor de techniek, het vangen van het beeld, het spelen met het licht en het maken van jouw mooiste beeld, keer en keer opnieuw. En soms wil je net even iets meer. Nieuwe inspiratie, verdieping in jouw werk, beter contact met de geportretteerden en het ontvangen van feedback. Dit is je kans om jouw vuurtje weer aan te wakkeren of zelfs te ontsteken. In een groep met ervaren portretfotografen ga je aan de slag met jouw zelfbeeld, de ander en werk je toe naar een setting die zorgt voor de juiste chemie en randvoorwaarden voor het creëren van jouw mooiste beeld.

In een dag vullend programma waar we je het vuur aan de schenen leggen, werken we met verschillende werkvormen aan jouw angst, jouw kracht, jouw authenticiteit om vanuit daaruit te komen tot jouw unieke werkwijze voor jouzelf, zodat je dit kunt integreren in jouw dagelijkse praktijk. Aan het einde van deze dag heb je inzicht gekregen in jouw leerpunten, jouw mooie eigenschappen en heb je jouw netwerk met fotografen verstevigd en ben je tot een waanzinnige en bijzondere vorm van fotografie gekomen.

Wie: Heleen Klop en Arnaud Mooij
Waar: Omgeving Utrecht
Wanneer: 31 januari of 21 februari
kosten: € 395 (excl. btw)

Slechts 12 plekken

Geef je nu op!